КОНЦЕРТНИЙ ЗАЛ ІМ. С. КРУШЕЛЬНИЦЬКОЇ
Тип : Громадська функція
Стадія : Концепт
Замовник : Львівська середня спеціальна музична школа-інтернат ім.С.Крушельницької
Локація : м. Львів, Україна
Призначення : Концертний зал
Команда : Лесюк Андрій, Гіссовська Софія, Дімітрієвич Наталія, Гончаренко Андрій
Новий сучасний концертний зал розташований при музичній школі ім. С, Крушельницької: у самому центрі - на перетині вулиць Зеленої та Ш. Руставелі, біля площі П. Петрушевича у м. Львів. Громадське життя концертного залу буде перетікати з нього у простір площі, вливатись у міське життя та навпаки. Форма концертного залу до найменшої деталі продиктована його функціями: зал впершу чергу створений для молодих талановитих учнів та випускників музичної школи. Основною метою було створити в ньому бездоганну акустику. Саме на цій сцені молоді таланти-випускники школи вперше гратимуть свої твори по завершенню навчання. Також зал охоче прийматиме оркестри та музкантів з усього світу. Вигідне розташування дозволяє швидко дістатись до нього як мешканцям так і гостям міста, біля залу розвинена транспортна та готельна інфраструктура.
Проектом також передбачено розвиток та ревіталізацію площі Петрушевича, що розташована зовсім поруч, її розвиток та покращення громадських функцій (зокрема нові фонтани, МАФи, озеленення та замощення, а під площею планується створити підземний паркінг).
Концертний зал розташовано у внутршньому дворику музичної школи, що покращує шумоізоляцію будівлі, а також дає дещо більшу свободу архітектурної виразності будівлі.
Концертний зал вміщає 300 відвідувачів. Біля залу розташована лаундж зона на відкритому повітрі, де музиканти та слухачі зможуть спілкуватись та гарно проводити час. На архітектурний образ залу нас надихнула лаконічність та виразність німецької архітектури.
Естетику фасаду створює гармонійне поєднання темної клінкерної цегли та сіро-кремових HPL-панелей з легкою текстурою дерева у пастельних тонах, а також ритмічне чергування просторих вікон, які забезпечують будівлю необхідної інсоляцією. Планування концертного залу лаконічне та функціональне, максимально використовує виділений простір та наповнює всіма функціями, які бажав бачити замовник.
This site was made on Tilda — a website builder that helps to create a website without any code
Create a website